Afvallen

Snel en gezond afvallen? Wij geven effectieve afslanktips!

Als je wilt afvallen is het belangrijk om niet te kiezen voor een ongezond crashdieet, waarbij je op een ongezonde manier gewicht verliest wat er binnen no-time weer aangekomen is. Het is ook echt niet nodig om urenlang te sporten in de sportschool. Het belangrijkste van succesvol afvallen is dat je het jarenlang zonder moeite kan volhouden. Zo kan je op een effectieve en gezonde manier afslanken naar jouw streefgewicht, en vervolgens kan je ook zonder moeite hierop blijven. Dat is het belangrijkste!

Lees eens de verschillende artikelen op onze website, het dieet wat wij aanraden is een suikervrij dieet. Want zeg nou eerlijk wat vult beter; een ongezonde Mars of een groot bord havermout met banaan? Wij weten het antwoord al wel.

Als je goed onze website bestudeert en de tips die wij geven toepast dan kan je op een gezonde en effectieve manier maximaal 1,5 kilo puur vet per week verliezen. En dat is prima, want sneller afvallen is ongezond! Als je meer dan 1,5 kilo per week afvalt zal je vooral vocht en spiermassa extra verliezen. Dit maakt crashdiëten zo ongelooflijk ongezond, uiteindelijk doe je het voor je gezondheid en om een fit lichaam te krijgen. Dus wees verstandig en blijf voldoende eten.

Afvallen - Suikervrij dieet

Welke afvalmethode is het meest effectief?

Afgelopen jaren zijn er vele ontwikkelingen geweest op het gebied van afslanken en gezondheid, zo is bewezen dat het absoluut niet helpt om 5 á 6 keer per dag te eten ongezond is. Met een groot aantal maaltijden zal je ook nooit gevuld raken, daarom adviseren wij altijd om grote maaltijden met veel groente te eten. Zo kan je afvallen zonder honger en zal het je ongetwijfeld minder moeite kosten! Ook de gezondheidsvoordelen van een ontbijt zijn achterhaald, ontbijten is veel minder belangrijk als gedacht. Effectief afvallen kan bijvoorbeeld al door alleen je ontbijt 3 uur verschuiven en s’avonds de snacks over te slaan.

Een aantal voorbeelden van diëten en onze mening:

  • Koolhydraatarm dieet/suikervrij dieet: Vermijden van geraffineerde koolhydraten. Zeer effectief, gemakkelijk vol te houden en ontwikkel je eigen levensstijl met dit dieet.
  • Intermittent fasting: S’morgens het ontbijt doorschuiven naar middageten en s’avonds laat niet meer snacken. Ook dit is een aanrader, aangezien je s’morgens nooit honger hebt. Je lichaam vraagt alleen om vocht in de morgen, dus drink 500ml water en je zal gevuld zijn.
  • Crashdieet: Alle diëten die claimen dat je in 1 week 2 tot 4 kilo kan afvallen. Dit is namelijk niet mogelijk, je zal vocht en spiermassa verliezen bij deze diëten.

Er zijn enorm veel adviezen als het gaat om gezond en snel afvallen, daarom scheppen wij graag duidelijkheid. Kijk eens rond op onze andere pagina’s, begin bijvoorbeeld op ons suikervrije dieet pagina. Hier leggen wij het beste dieet in onze ogen verder uit tot in de details. Probeer het gewoon eens en creëer een levensstijl die jarenlang volgehouden kan worden. Want dat is de allerbelangrijkste tip voor afvallen.